«Карітас» провів традиційні «Дари щедрої осені»

У рамках акції «Дари щедрої осені» Тернопільський благодійний фонд «Карітас» роздав малозабезпеченим мешканцям міста і переселенцям пакунки з овочами та крупами. Подібний захід вже став традиційним. Щороку все більше людей долучається до його проведення.

– Маємо хорошу нагоду поділитися тим, що цього року Господь нам послав. Бо була гарна погода і хороший урожай. Маємо нагоду подякувати і тим, хто долучився до цієї акції. В цих пакетах - і морква, і буряк, і картопля, і гречана крупа. Для когось, може, це неважливі речі, але ті люди, які в потребі, цінують все, що їм дають, – сказав заступник гендиректора фонду «Карітас», отець Роман Загородний.

Дехто з малозабезпечених тернополян не вперше звертається за допомогою до фонду. Люди дуже вдячні тим, хто приєднується до збору продуктів і предметів вжитку. Адже кожен з нас може потрапити в подібну ситуацію - іноді не вистачає грошей на життєво необхідні речі, як-от ліки. Серед подарунків були овочі, крупи, побутова хімія та медикаменти.

Представники благодійного фонду теж дякують усім, хто долучається до подібних акцій. Завдяки чуйності небайдужих тернополян сотні малозабезпечених родин постійно отримують матеріальну допомогу.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео