Козівчанки вчилися оздоблювати торти та короваї

У Козівському центрі зайнятості відбулось чергове засідання жіночого клубу «Берегиня», під час якого технік-технолог місцевої пекарні «Колос» Ганна Гром’як розповідала про секрети виготовлення кулінарних страв, випікання кондитерських виробів, оформлення тортів та короваїв.

Жінки дізналися особливості виготовлення булочок та хліба, приготування різновидів тіста, помадок, желе, кремів. Зацікавили їх правила оздоблення тортів та короваїв орнаментами, прикрасами, написами, карамельними та шоколадними фігурами.

Під час засідання клубу козівчанки ділилися рецептами власних кулінарних шедеврів, отримали поради з приготування кремів, бісквітів, кексів тощо. У дружній невимушеній атмосфері козівські берегині жваво обговорювали місце жінки у суспільстві, кроки до професійної реалізації, можливості відкриття підприємницької діяльності.

«Берегиня» дає можливість членам клубу спілкуватися з різними цікавими людьми, які беруть участь у засіданнях, обговорити власні проблеми, поділитися досвідом, отримати поради», - каже фахівець відділу активної підтримки безробітних РЦЗ Ірина Слівінська.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео