Тернополян запрошують на перегляд «Одинадцятої години»

Greenline Front Ternopil запрошує на показ документальної стрічки на тему екології "Одинадцята година"(Одиннадцатый час\The 11th Hour) з російською озвучкою. Захід відбудеться у лекційному залі тернопільського Галицького коледжу сьогодні, 3 листопада, о 15:00. 

У рамках документальної картини Леонардо Ді Капріо розповість про небезпеки глобального потепління і способи реабілітації екосистем нашої планети. Мова піде про програми сталого розвитку і підтримки біологічного різноманіття, про розробку новітніх технологій утилізації відходів.

У стрічці різні експерти, науковці намагаються відкрити глядачам очі на події в світі, на те, що зроблено, і те, що ще можна змінити. Фільм піднімає дуже важливі проблеми і розрахований на максимально широку аудиторію. Він особливо актуальний у наш час, в якому ми, іноді бездарно, використовуємо дари нашої планети, час, в якому ми забули, що таке турбота про навколишнє середовище, любов до нього. Ми катастрофічно багато споживаємо, а натомість не даємо природі нічого взамін, навіть не даємо часу на перепочинок, відновлення. Людина - творець, але одночасно й руйнівник.

Крім перегляду стрічки, організатори пропонують познайомитися з організаціями «Цивільний корпус «Азов» Тернопіль» та «Greenline Front Ternopil».

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео