Медичну галузь Тернопільщини планують покращувати

У середу, 4 листопада, у Тернопільській університетській лікарні відбулося чергове засідання колегії департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації.

В рамках роботи колегії говорили про підсумки роботи лікувально-профілактичних закладів по виконанню пріоритетних завдань соціально-економічного розвитку за 9 місяців 2015 року та про стан виконання наказу департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Зібрались на засідання у Тернопільській університетській лікарні усі впливові чиновники та спеціалісти у медичній галузі, проаналізувавши роботу та уявно намалювавши перспективу на майбутнє, планують покращувати ситуацію, як кількісно, так і якісно.

За словами заступника директора департаменту, начальника управління надання медичної допомоги населенню та організаційно-правового забезпечення департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Курила Володимира:  "Найбільші проблеми в області з державним фінансуванням та раціональним використанням фінансових ресурсів. На жаль, питання онкологічних захворювань, ВІЛ СНІД залишаються відкритими та їх кількість зростає у геометричній прогресії".

 Юлія ПАЛЕНИЧКА

Вибір читачів за тиждень

Відео