Повторити торішній тріумф нашим землякам не вдалося

Другий рік підряд футболісти тернопільського «Креаторбуду» завоювали право виступити у фіналі розіграшу Кубка України серед ветеранів 35-ти років і старших. На жаль, повторити торішній тріумф нашим землякам не вдалося. 

У фінальному турнірі, який минулих вихідних, 31 жовтня — 1 листопада, відбувся в Пирятині на Полтавщині, взяли участь сеньйори з Кіровограда, Маріуполя, Кривого Рогу і Тернополя. Один із двох півфінальних поєдинків став повторенням торішньої вирішальної зустрічі. З тією хіба різницею, що гравці «Креаторбуду», забивши у ворота маріупольського «Іллічівця» три голи, так і не дозволили суперникам «розмочити» рахунок. Ще в першому таймі влучним ударом відзначився дебютант ветеранського колективу Віталій Папіровський. А після відпочинку перевагу зміцнили Володимир П’ятничко і Автанділ Гвіанідзе — 3:0.

Натомість фінальний поєдинок цього разу склався не за тернопільським сценарієм. Суперники з криворізького «Кривбасу» в першому таймі відкрили рахунок, а в другому зуміли подвоїти перевагу. Гол у відповідь Сергія Богородиченка став хіба втішним. На більше в гравців «Креаторбуду» часу не вистачило.

Нагородження учасників фінального матчу провів голова Асоціації ветеранів футболу України, заслужений майстер спорту Володимир Трошкін. Переможеним дісталися малий кубок і срібні медалі. А Автанділові Гвіанідзе ще й персональний приз кращого гравця вирішального поєдинку.

Джерело: vilne.org.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео