В зону АТО вирушили півсотні бійців спецпідрозділу патрульної поліції особливого призначення

Змінити своїх колег в зоні АТО вирушили півсотні бійців спецпідрозділу патрульної поліції особливого призначення. Захисників урочисто проводжали рідні, друзі, колеги, керівництво регіонального Головного управління Національної поліції.

- Вітаю вас з тим, що першими їдете на Схід уже поліцейськими, – звернувся до захисників тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол. – Ця зміна повинна відчуватися у сумлінному несенні служби, у ставленні до людей. Незмінними залишаються вимоги, яких кожен з вас має неухильно дотримуватися – особиста безпека, дотримання дисципліні і «сухий» закон. Пам’ятайте, вашого повернення з нетерпінням чекають рідні та близькі.

Надія Пшеничник уже вшосте проводжає в зону проведення антитерористичної операції свого чоловіка Василя. Жінка зізнається, що звикнула до постійних відряджень коханого, проте завжди тривожиться за його безпеку. Так і цього разу, благословляючи в дорогу, найперше, що побажала – здоров’я, терпіння і якнайшвидшого повернення додому.

Поліцейські, як і завжди, вирушили на Схід у повному обмундируванні, забезпечені продуктами харчування та всім необхідним для належного виконання завдань. Допомагають їм у цьому волонтери.

Керівник волонтерської груп «Схід і Захід єдині» Василь Конько, переконаний, що допомога бійцям потрібна до тих пір, поки кожен з них не повернеться до рідного дому.

- В зимовий час нести службу нелегко. Тому всі ми повинні дбати, щоб кожен воїн, котрий захищає нашу Україну, був одягнений та ситий. По-іншому бути не може. Якщо нині будемо байдужі, то як житимемо далі.

Зі слів волонтера, ситуація на Сході знову загострюється, тому наші бійці мають бути готовими дати відсіч ворогові, а їхня сила – це наша допомога.

Джерело: dosie102.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео