Олег Винник: «У нас є найбільша краса – це жінки!»

Нещодавно у Тернополі відбувся концерт Олега Винника. Улюбленець жінок спричинив справжній аншлаг, адже послухати його голос прийшло багато людей. Зал був переповненим.

Олег Винник розповідає, що натхнення у нього може з’явитися на вулиці або коли щось побачить, почує чи скуштує. Те, що у піснях – наше життя. Є також автобіографічні пісні, але ділиться, що писати їх вкрай важко, адже людина дуже прискіплива до себе.

Олег Винник – співак, автор й виконавець власних пісень, композитор і музикант. Розпочинав свою кар’єру у заслуженому народному колективі, багато гастролював. Спробував себе у мюзиклах, де виконував неодноразово головні ролі. Сьогодні Олег Винник – естрадний співак, чий голос заставляє битися частіше мільйони жіночих сердець.

«Я, мабуть, кілька років свій вокал відшліфовував по новому у цьому напрямку. У мюзиклах більше класики і фольклору, там така суміш і не завжди вона підходить до більш попсової музики. Пісні з’являлися на світ у 2003 році. Коли написав свою першу пісню», – пояснив Олег Винник.

Співак розповідає, що завжди грав на фортепіано, підбирав мелодії, але створеним музичним фразам не надавав значення. Одним з можливих поштовхів вважає фразу від молодої дівчини, яка висловилася про його парфум словами: «аромат моей мечты»: «Я якось так вчепився за ту фразу! Можливо, це з цього було або доля якась була!».

Олег Винник не лише артист, а й справжній майстер. Його «чоловіча рука» відчувається у домі: «Я не білоручка! Якщо вдома щось поламалося, то я все полагоджу сам. Але, на сьогоднішній день, на це вже часу немає і відповідальність в мене зовсім інша. З точки зору професійної діяльності, потрібно берегти руки і голову, і тому подібне (сміється-авт.). Тому, зараз довіряю більше професіоналам, але по дому завжди було так, що ніколи не шукав допомоги і все робив сам. Це стосується не лише чоловічої роботи, але й жіночої – приготувати їсти, випрати чи попрасувати тощо. Я вже сам собі прасував одяг з 5-го класу. Навчився чистити тоді своє взуття».

Олег Винник багато гастролює. Вперше виступав за кордоном у 1993 році. Тоді співак відвідав Німеччину. У 1996 році переїхав на деякий час туди жити.

«Коли я вперше потрапив туди у 1993 році, то для мене те, що бачив своїми очима було чимось неймовірним. Навіть мікрохвильова піч була для мене чимось таким «білим». Складалося враження, що так пише книжка і ми усі так маємо жити. Настільки все відлаштовано і правильно було, що навіть не розумілося по приїзді додому, що справді так можна жити і чомусь у нас не так як там», – розповів Олег Винник.

Співак вважає, що життя без жінок не можливе. Ділить їх на дві категорії: українки і жінки світу.

«Наша країна найбагатша у світі тому, що у нас є найбільша краса – це жінки! Її видно скрізь, у цілому світі видно! Оця жіночність, гармонія, коли вона іде природня,то немає значення чи вона молода, середнього віку чи це буде дівчинка. Реально, те, що Господь Бог сотворив, мабуть така має бути жінка скрізь, у цілому світі. Нам чоловікам-українцям дісталося найсокровенніше, що Господь Бог сотворив!», – поділився Олег Винник.

Наразі, співак працює над новим україномовним альбомом та бажає усім тернополянам миру, щастя й залишатися завжди бадьорими!

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео