Для тернополян показали чарівну казку «Маленька фея»

Актори Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки подарували глядачам справжню чарівну казку «Маленька фея». Не лише малюки, а й дорослі поринули у захопливий світ, де добро старалося перемогти зло.

«Маленька фея» – чарівна і повчальна казка. Протягом 45-ти хвилин діти були свідками того, як злий чаклун Тьхути робив свої «темні» справи і заманював допомогти йому. Також малюки вболівали за доброго хлопця Горана, який рятував зачаровану фею від рабства.

За квитками на виставу був справжній ажіотаж, хоча показ був не прем’єрним. Ще до 12 години їх розібрали. Тому, охочі потрапити на постановку о 12:00 год. купували квитки на наступну – о 14:30 год. Зал був переповнений. Приїхали також діти воїнів АТО з Чорткова.

Маленькі глядачі були дуже активними: «зрубували» дерева разом з головним героєм, допомагали віднайти фею і підказували, де заховався злий чаклун. Хвилювалися, коли головний герой потрапив під чари Тьхути і залишився без голосу і своєї молодості.

Режисер «Маленької феї» – заслужений артист України Володимир Лісовий, а художник-постановник – Оксана Федун.

«Мені сподобалася вистава і фея – вона дуже гарна, красива! Злий чаклун нагадував мухомора, пищав і високо закидав свої довгі ноги», – поділився Сашко (5 років).

«Я прийшла на виставу перший раз, з мамою. Дуже сподобалося платтячко феї. Вона спочатку була як бабуся в хусточці, а потім стала справжня красуня!», – розповіла Софійка (4 роки).

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео