Сантехнік розповів про неочікувані знахідки

Сантехнік Василь Гуменюк працює у ПП «Дружба-сервіс-житло» вже три роки. Але й до того, як каже чоловік, все життя було пов’язане із трубами.

-Робота є робота – труднощів вистачає завжди. Основна проблема в тому, що не можливо догодити усім людям. Однак мені щастить на добрих, простих людей, які відносяться з розумінням до моєї роботи. Трапляються й такі, що починають «права качати», погрожувати впливовими знайомими чи намагатися залякати фізичною розправою, – розповідає майстер. – Всілякі труднощі бувають, але і до них звикається. Чи не найчастішою причиною невдоволення мешканців є те, що для ремонту сантехніки у своїх оселях, запчастини купувати вони мають за власний кошт. Декого це просто обурює, і тоді в хід йдуть перелічені методи: погрози, залякування. Загалом, робота із людьми завжди має свої особливості, але завжди намагаюся працювати совісно.

Пан Василь каже, що кожному, хто любить покритикувати, варто спробувати себе у ролі сантехніка і багато питань стануть зайвими. Адже, на жаль, чимало тернополян не проявляють належної культури при користуванні санвузлами.

-Із каналізації доводилося виймати, окрім вже звичних засобів гігієни та шкарпеток, і рушники, і балончики з дезодорантів, і штани спортивні. Одного разу я знайшов мобільний телефон, – розповідає пан Василь. – Дуже часто мешканці знають, через кого постійно виникають проблеми у будинку, але механізмів впливу на таких недобросовісних громадян немає, оскільки не можливо довести їхню вину. Особливо байдуже до таких питань відносяться квартиранти, а ще дуже неохайними бувають іноземці.

Як розповів Василь Гуменюк, силами підприємства здійснюється заміна старих комунікацій у багатьох будинках. Але й це може викликати невдоволення у мешканців: працівників не допускають до демонтажу стін, іноді навіть і в аварійних випадках. Викликає обурення у тернополян і вимушена необхідність перекриття води при проведенні робіт із заміни комунікацій.

-Я хочу звернутися до людей із проханням з розумінням відноситися до нашої роботи. Адже ми робимо усе залежне від нас для того, аби тернополяни були задоволеними, – каже Василь Гуменюк.

Джерело: www.gazeta1.com

Вибір читачів за тиждень

Відео