У Тернополі діти-сироти розмальовували автомобілі

Активісти тернопільського автоклубу допомогли діткам поприбирати територію дитбудинку, а потім вирішили влаштувати їм невелике свято. Діти розмальовували фарбами авто водіїв та отримали подарунки.

- Ми - члени громадської організації "Автомобільного клубу "Стрітер Тернопіль", вирішили хоча б чимось допомогти дитячому будинку, - розповідає 20хвилин активіст Олександр Шейбсак. - Після розмови з директором закладу Володимиром Долинним ми зрозуміли чим реально допоможемо.

Оскільки незабаром день Св. Миколая, а територія обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку становить 1,3 га. Активісти розуміли, що дітям самотужки дуже важко прибрати стільки листя, тому вирішили їм допомогти.

- Ми приїхали у дитячий будинок. Там разом з директором і дітками - було 12 хлопчиків і 5 дівчаток, почали прибирати, - продовжує пан Шейбсак. -   На жаль, часу було не багато, тому ми прибрали не всю територію, але діти попрацювали добре і ми вирішили трошки їх порадувати.

Водії заздалегідь купили фарби і пензлики та запропонували дітям розмалювати їхні авто. Активіст каже, що діти були здивовані і трішки боялись малювати, але, коли спробували, то не могли відірватись.  

- Після спільної роботи і гарно проведеного часу, ми подарували дітям декілька ящиків яблук. Адже дітям потрібні вітаміни, - говорить чоловік. - А дівчаткам презентували парасольки. Це не була акція, це не був піар, просто стало шкода дітей. Там всі сироти. Ми вирішили, що допомагатимемо їм постійно в міру своїх можливостей. Також хлопчики нам зробили виклик на футбол і настільний теніс. Тому готуватимемось. 

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео