У Тернополі відбудеться ювілейний «JazzBez» (програма)

Кращі джазові виконавці України, Польщі, Індії та Америки приїдуть до Тернополя у рамках фестивалю «JazzBez». Триватиме він з 4 по 6 грудня. Перші два дні фестиваль відбуватиметься у драматичному театрі, шостого грудня - у барі «Коза».

«JazzBez» - міжнародний джазовий фестиваль, який одночасно відбувається у різних містах України та Польщі. Цього року фестиваль у Тернополі святкує своє 10-річчя і з цієї нагоди запросив кращих світових джазових виконавців  - гурти «Jazz Kolo», «Saagara», Logan Richardson & Igor Osypov Quartet», «Atomic Simao» та «Vehemence Quartet».

Квитки на усі концерти можна купити у касі драмтеатру та барі «Коза».

У перший день, 4 грудня, виступлять гурти «Jazz Kolo» і «Saagara». «Jazz Kolo» виступатиме з програмою «У колі друзів» під керівництвом відомого Ігоря Закуса. «Jazz Kolo» - це український проект, який об’єднав найкращих музикантів імпровізаційної музики.

Цього ж дня виступатиме один із найбільш пізнаваних на світовій арені джазової музики польсько-індійський гурт «Saagara», у композиціях якого сплелися два музичні світи - традиції Західної Європи та староіндійська музика. В основі джазового виконання - традиційні індійські ритмічні схеми, які доповнюються західною мелодикою.

5 грудня можна буде почути «Logan Richardson & Igor Osypov Quartet» та «Atomic Simao».

6 грудня гурт «Vehemence Quartet» із Польщі виступатиме у барі «Коза». Ці хлопці - володарі гран-прі найпрестижнішого польського джазового конкурсу «Jazz nad Odra».

Детальнішу інформацію можна знайти у соціальних мережах

та http://vk.com/jazzbez2015

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео