Гоша Альтшулер розповів, як досягти індивідуальності (відео)

Сьогодні відбулася зустріч відомого київського дизайнера Гоші Альтшулера і тернополян у ТВЦ «Атріум».

«Терен» поспілкувався з талановитим майстром. Його поради - у відео.

- Які у Вас враження від міста?

- Я приїжджаю у місто із задоволенням. На превеликий жаль, не вдається приїжджати частіше, але я завжди чекаю із нетерпінням приїзду і заряджаються від цього міста.

- Чи може бути Тернопіль осередком моди?

- Він є! Я постійно говорю, кожен раз підкреслюю. Ми тут затрималися, бо у Тернополі у людей прекрасне відчуття смаку. Люди розбираються у модних тенденціях і розуміють, що не просто модно, а що їм пасує, що підкреслює їхню індивідуальність. Вони розуміють, що робить їх стильними і модними.

- Що буде модно у наступному весняному сезоні?

- Дуже важко сказати. В принципі - індивідуальність, а найголовніше - жіночність. Я ніколи не рекомендую наслідувати модні тенденції, тому що не все, що є на подіумі, можна перенести на себе. Головне - залишатися самим собою. Відчувати себе комфортно у тому, в чому ти зодягнений.

- Ваші поради і рекомендації, як правильно підібрати для себе одяг?

- Найголовніше, знову ж таки, - органічність. Варто уникати такої ситуації, коли людина окремо і плаття - також. Все повинне бути, як один ансамбль, образ повний.

- Чи є зміни у Тернополі у ставленні до моди і краси?

Кожен раз, коли я приїжджаю, я помічаю, що місто стає кращим. Для мене Тернопіль змінюється і стає проєвропейським. У кожну пору року він по-різному виглядає але однозначно не монотонно.

Юлія ПАЛЕНИЧКА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео