Скільки платять за тернопільських волонтерів

У Тернополі розпочався благодійний аукціон. 20, 50, 100, 500 гривень – скільки готові заплатити тернополяни, щоб зустрітися з волонтером. 15 тернопільських благодійників підуть на побачення, щоб купити для бійців в АТО бензопили, які у холодну пору дуже потрібні на Сході України.

Тернополяни уже почали робити ставки, серед лідерів Віталій Шандрук – 500 гривень, Тарас Герман – 280 та Христина Феціца – 270.

Умови участі прості: потрібно обрати волонтера та у коментарях під фотознімком зробити свою ставку. Початковий внесок – необмежений. Кожна наступна платня збільшується не менше, аніж на 20 гривень. Виграє остання найбільша ставка під лотом перед закінченням аукціону о 24:00 13 грудня. Учасник має принести обіцяні кошти на склад Логістичного центра допомоги бійцям АТО та отримає сертифікат на «Побачення з волонтером».

«Ви звикли бачити їх заклопотаними справами, але тепер є неймовірна можливість – піти на побачення з волонтерами Логістичного центра допомоги бійцям АТО», – повідомляють волонтери.

Довідка

Аукціон: 

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео