У костюмі риби можна безкоштовно пройти на фестиваль «Файне місто»

Організатори музичного фестивалю «Файне місто» оголосили конкурс. Перших 5 людей, які прийдуть у костюмі риби – безкоштовно пройдуть на фестиваль. Він має бути таких розмірів, як на фото.

– Хто прийде в костюмі риби такого формату і габариту як на фото (риби мають бути різні) – отримають безкоштовний прохід на фестиваль, – повідомляють організатори.

Нагадаємо, що фестиваль «Файне місто 2016» відбудеться 7-10 липня на території міжнародного аеропорту «Тернопіль». Квиток на чотирьохденний фестиваль зараз коштує 450 гривень.

14 гуртів з України та з-за кордону будуть виступати на трьох сценах: Main stage: Zdob si Zdub (Молдова), Тартак, Елізіум (Росія), Rideau (Швеція), Epolets, Рокаш; Light stage: The New Division (США), Rocky Leon (Австрія), Один в каное, Vivienne Mort; Dark stage: Порнофильмы (Росія) , Анна, Morphine Suffering, MegamasS.

Також організатори закликають долучитися гостей «Файного міста» до підбору виконавців.

– Ми хочемо, щоб кожен з Вас долучився до цієї роботи. Все, що потрібно зробити – це заповнити форму, вказавши п’ять музичних виконавців, яких найбільше хочете почути на фестивалі. Ця процедура займе кілька хвилин, – розповідають організатори.

Фестиваль «Файне Місто» традиційно пройде під лозунгом «Файне Місто – територія вільних людей», адже головна мета організаторів – побудувати місто, в якому кожен з відвідувачів хоч і на кілька днів, але зможе відчути енергію свободи, шалений драйв життя.

Довідка

Заповнити форму та обрати гурти можна тут:

https://docs.google.com/forms/d/10G4yJPW68-pnQm6iojBAEpILRUw7XLmoWAcVVymKxas/viewform?c=0&w=1

Квитки: http://gastroli.ua/events/fainemisto

Веб-сайт: http://fainemisto.com.ua/

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео