Ексклюзивні речі тернополяни зможуть придбати на «Новорічній ярмарці»

Для тернополян готують святкову «Новорічну ярмарку». Більше 30 майстрів представлять власні вироби. Іграшки, прикраси, одяг, предмети декору та багато іншого подарують святковий настрій під час Різдвяних свят – переконують організатори.

Розпочнеться ярмарка 18 грудня, о 12:00 год.

«Запрошуємо тернополян та гостей з інших міст на святкову ярмарку, де кращі майстри своєї справи представлять роботи, що збагатять вашу оселю святковим духом Нового року та Різдва, а також створять незабутні подарунки для ваших рідних та близьких людей. Також впродовж двох днів буде функціонувати безкоштовна зона для фотографій від декор-студії «Ґудзик», де ви зможете зробити собі та вашій родині красиві фото», – ділиться організаторка «Новорічної ярмарки» Оля Биндас.

На ярмарці тернополяни зможуть придбати дизайнерське взуття з натуральної вовни від Юлії Пізар, дизайнерські прикраси від Катерини Тимочко, а також добрі іграшкові створіння від «Мнюм» та багато інших виробів.

Для майстрів, котрі хочуть запропонувати свої вироби тернополянам, діє попередня реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1Ll-cHeb-bEo-wyd8FNzLSdR4vDuZephaUDAr_77eeY8/viewform?edit_requested=true

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео