Благодійний аукціон «Побачення з волонтером» завершився в Тернополі

Благодійний аукціон «Побачення з волонтером» завершився в Тернополі. Таким способом тернопільські благодійники вирішили зібрати гроші на бензопили для бійців АТО. Робили ставки з 25 листопада по 13 грудня, тепер – відбудуться самі зустрічі. Згодом Логістичний центр допомоги бійцям АТО опублікує фото- та відеозвіти акції.

– Опісля, обов’язково відзвітуємо про зібрану суму та придбану кількість бензопил. Хоча, за попередніми підрахунками, завдяки вашим внескам, їх точно буде кілька штук, – повідомляють волонтери.

Ставки коливалися від 200-500 гривень. Дехто ставав навіть кошти в інших валютах – 50 евро та 300 доларів .

– Цікавий момент, що кілька кінцевих ставок, бажаючі піти на побачення, здійснили близько опівночі, маючи конкретну ціль – вибороти обраний лот, що не може не тішити,

Нагадаємо, що для участі в аукціоні потрібно було обрати волонтера та в коментарях під фотознімком зробити свою ставку. Виграла остання найбільша ставка під лотом перед закінченням аукціону о 24:00 13 грудня. Тепер учасник має принести обіцяні кошти на склад Логістичного центра допомоги бійцям АТО та отримати сертифікат на «Побачення з волонтером».
 

Джерело: ternopil.te.ua


 

Вибір читачів за тиждень

Відео