Чиновник, який позбавив життя юнака, клопочеться про зняття нічного арешту

Увечері 14 грудня у Шумську відбулося судове засідання у справі смертельного ДТП, яке скоїв у січні цього року директор держпідприємства «Кременецький лісгосп» Сергій Баран.

Засідання, як повідомляє Народна рада, було таємним: відбулося без попередження потерпілих осіб, без їх участі; на судове засідання не були допущені представники громадськості і представники ЗМІ. 
За попередніми даними, розглядалося клопотання підсудного Барана про надання йому охорони під час судового засідання. Мало того, за приватною інформацією, буде розглядатися (чи уже розглядалося) клопотання про зняття нічного домашнього арешту Барану у зв’язку із новорічними та Різдвяними святами.

Остання достовірна інформація, отримана на основі судових матеріалів: підсудний клопочеться про зняття із нього обмежень у формі нічного арешту та заборони виїзду за межі Кременецького району у зв'язку із: 1. Необхідністю виконувати свої службові обов'язки. 2. У зв'язку із отриманими травмами під час акції біля суду відвідувати Тернопільську лікарню.

Нагадаємо, 8 грудня під стінами Шумського суду активісти закинули Сергія Барана у смітник.

Фото з відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео