Допоможіть зібрати кошти на пандус

Для встановлення пандуса в обласній психолого-медико-педагогічній консультації потрібно ще близько 6000 грн.

Тому організатори проекту “Такі різні - такі рівні” продовжили благодійний аукціон, на якому продають картини, намальовані людьми з особливими потребами.

З попереднього аукціону вдалось зібрали лише 2100 грн. А вартість пандуса 6-7 тисяч грн.

- Зібраної нами суми недостатньо, щоб встановити пандус. - розповідає координатор акції в Тернополі Мирослава Денисюк. - Тому ми продовжили аукціон. На своїй сторінці у Фейсбук я виставила фото картин, які залишились після попереднього аукціону. Ще десять картин нам дали діти  з обмеженими можливостями, які самі їх малювали. 

Придбати таку картину дуже просто - потрібно зайти на сторінку Мирослави Денисюк і обрали той лот, який вам подобається. Стартова ціна лоту - 500 грн.

- Спочатку ми ставили меншу стартову ціну, але оскільки зібрали дуже мало коштів, то вирішили підняти, - пояснює пані Денисюк.

- Ми поки складаємо кошторис для розробки та встановлення пандуса у обласній психолого-медико-педагогічній консультації. Ми хочемо зробити його правильним. У цьому нам допомагає Олександр Башта. 

Організатори вирішили, що перший пандус буде саме у психолого-медико-педагогічній консультації, за адресою вул. Сахарова, 2, оскільки до них звернулось керівництво закладу. 

- У них немає пандуса, а він там необхідний, - додає Мирослава Денисюк. - Коштів на пандус у них немає. Мене багато питають, чому саме у лікарню, адже це обов'язок держави. Але що поробиш, коли в нас навіть на сходах драмтеатру немає пандуса. 

Встановити пандус планують уже навесні наступного року. Організатори просять людей не бути байдужими і допомогти зібрати ці кошти.  

Довідка

Контактний телефон - 067-739-61-03 Мирослава Денисюк.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео