У Тернополі проходить благодійний проект «Побачення з волонтером»

Логістичний центр допомоги бійцям АТО влаштував аукціон “Побачення з волонтером”. У рамках благодійної акції волонтери виручили близько 13 тисяч гривень. Кошти підуть на закупівлю бензопил для бійців АТО.

«На нашій сторінці у «Фейсбуці» можна було обирати волонтера, який найбільше до вподоби і робити відповідну ставку. Перший внесок був необмежений, а кожна наступна ставка мала збільшуватися не менше, ніж на 20 гривень”, – каже координатор проекту, волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Ольга Худа.

Щоб дізнатися детально про благодійну діяльність волонтерів, тернополянка Світлана Шпилик вирішила долучитися до аукціону і придбати лот.

– Час від часу намагаюся бути чимось корисною. Відклала певну суму і так співпало, що почула про таку цікаву акцію і вирішила брати участь. Чому Тарас Герман? Тому, що він був один із засновників Логістичного центру допомоги бійцям АТО, – каже учасниця благодійного аукціону “Побачення з волонтером” Світлана Шпилик.

За словами волонтерів, такі благодійні акції ще раз нагадують суспільству, що на Сході України триває війна і бійцям необхідна наша підтримка та допомога. Щодо потреб бійців волонтер Назар Хамуляк розповідає:

 «Зараз склад переорієнтовується із осені на зиму. Це найскладніший період. Комплектація одягу збільшується». Побачення із Назаром Хамуляком в рамках благодійного аукціону викупила його дружина Наталія Хамуляк.

Джерело: www.0352.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео