Тернопільські Санта-Клауси сіли на велосипеди

Санта-Клауси та новорічні герої-звірі розвозили на велосипедах подарунки вулицями Тернополя. Новорічні велопокатушки для жителів міста організували 2 січня.

- Чому б не продемонструвати велопробіг у перші дні нового року. Так ми закликаємо тернополян покинути малорухливий спосіб життя, - розповідає організатор дійства Олександр Коцюба. – Спершу розвеземо подарунки дітям та пенсіонерам, які гуляють у центрі. Далі вирушимо вулицями Тернополя під новорічну музику.

Діти у захваті приймали подарунки від велосипедистів, а старші люди здивовано дивились учасникам услід, тримаючи вручений пакунок.

- Я ще ніколи не бачила Санти на велосипеді у Тернополі, - каже 10-річна Софія Костюк. – Я теж люблю кататись. Мені подарували велосипед на День народження, їздити навчилися одразу. Буду також у майбутньому розвозити подарунки дітям.

Приєднатись до новорічних велопокатушок міг кожен охочий. Для цього потрібен був костюм, подарунок і велосипед.

- Я не пропускаю жодної можливості вийти на велопробіг і показати приклад активного проведення часу, - каже 28-річний учасник акції Дмитро Тверденюк. - Неважливо, святкуєте ви чи працюєте, потрібно проживати моменти цікаво, не сидячи на одному місці. І ті, хто це зрозумів, має запалити оточуючих. Це ми сьогодні намагаємось робити, вітаючи на велосипедах усіх тернополян з Новим 2016 роком.

Оксана БУЧКО

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео