Як у Тернополі семінаристи Новий рік зустрічали

У останній день 2015 року вихованці Тернопільської вищої духовної семінарії ім.Йосифа Сліпого зібралися на спільне святкування Нового року.

«Усе розпочалося спільною молитвою у церкві Вознесіння Господнього. Брати семінаристи дякували Господеві за рік що минає та просили Божого благословення на прийдешній 2016», - повідомили в семінарії.

Під час проповіді на Божественній Літургії о. ректор  Іван Римар закликав усіх присутніх роздумати над поняттям миру та його значенням у людському житті. Після молитовних чувань у церкві, розпочалася святкова програма, де брати-семінаристи разом із ректоратом творили одну спільноту дітей Божих.

Варто відзначити, що на урочистість завітав також високопреосвященніший архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк, який побажав кожному з присутніх миру, мудрості та міцного здоров’я у наступному році.

Під час святкування усі присутні могли брати участь у різноманітних конкурсах та переглядати комедійні сценки із повсякденного життя.

«Дякуємо Господу Богу за цей проведений час, коли уся семінарій на спільнота могла відчути себе однією родиною у Христі», - кажуть у духовному навчальному закладі.   

Фото з сайту ТВДС

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео