Олег Шупляк створив тривимірну різдвяну картину (відео)

Відомий майстер оптичних ілюзій з Бережан Олег Шупляк створив черговий шедевр. Цього разу він олійними фарбами намалював картину народження Ісуса Христа. Трудився над нею художник близько тижня.

Аби більш повніше зобразити деталі, на яких акцентував увагу автор, він навіть створив відеоролик для картини, де звичні різдвяні сюжети потроху складаються у зображення Христа. 

- Картини мої найкраще дивитися у виставкових залах, адже люди звикли "чіпатися" оком за деталі, а в Інтернеті виходить навпаки, - розповідає митець. - Подвійне зображення моїх полотен можна побачити не відразу, тому- то я й створюю схожі відеолистівки.

За словами пана Олега, таким чином людське око звертає увагу саме на те, що хотів показати художник, а отже - глядачі бачать картину саме такою, як її було задумано піднести аудиторії.  

Симбіоз різних напрямків мистецтва геніальний художник з Тернопільщини завжди вмів поєднувати так, аби в результаті отримати неймовірно захоплюючі головоломки – шедевральні оптичні ілюзії, картини з подвійним змістом, повідомляє berezhany.in.ua.


Вибір читачів за тиждень

Відео