"Ух-радіо" йде завтра колядувати, щоб зібрати гроші для бійців

Співатимуть різдвяні пісні та гратимуть на гітарі працівники "Ух-радіо" з волонтерами, щоби наколядувати для бійців. Всі охочі можуть запросити колядників до себе додому та на офіс. З колядою підуть завтра, 12 січня.

Один з ініціаторів дійства Андрій Вишневський жартує, що не гарантує чистого співу, але може бути певний: добрий настрій буде 100%.

— Чесно скажу, що співаємо погано, але точно буде весело. Колядки — гарна традиція, ми її трохи відродимо. Кошти передамо волонтерам, на них куплять речі для бійців, — зазначає Андрій Вишневський.

 Чоловік каже: цілей є чимало, бійцям потрібні й медикаменти, й форма, транспорт. Залежно від назбираної суми, волонтери спрямують кошти на ті чи інші потреби. 

Андрій Вишневський вже не один місяць кожного ранку в ефірі "Ух-радіо" спілкується з волонтерами. Інколи вдається таким чином вирішувати проблеми — відгукуються добродії.

— Так, було, що шукали приміщення, де ліпити вареники і пекти, відгукнулась людина через радіо, також було, що шукали причіп, теж знайшли, — пригадує Вишневський. — Тобто  такі включення допомагають.

Через ефір вдавалось також продавати пряники за рекордну ціну. Так, якось радіоведучий, аби популяризувати випечені волонтерами пряники, купив один і хотів розіграти безкоштовно в прямому ефірі. Втім, подзвонила жінка і захотіла його викупити за 500 гривень.

Радійники розраховують, що коляда також допоможе зібрати гроші бійцям на необхідне.

Запросити колядників до себе можна за номером 52-20-70.

Джерело: doba.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео