Тернополяни розповіли, що робити взимку

Зима – казкова пора для відпочинку, втілення шалених ідей та поряд з цим – теплоти, доброти, імбирного печива, гарячого чаю та романтичних ідей. Які вчинки варто втілити у житті, що зробити, коли за вікном падає сніг або сумно, знають тернополяни. Молоді люди поділилися, що неодмінно варто здійснити взимку.

«Вважаю, що взимку чудова нагода згадати дитинство. Можна покататись на санах, повалятись на снігу, кинути в когось сніжкою – це весело і допомагає відпочити від усіх клопотів», – вважає тернополянка Тетяна Бандак.

«З дитинства малюю «ангелів» спиною! Лягаю на сніг і махаю руками, роблячи їм крила! Також малюю пальцями на снігу, вирізаю скульптурки з льоду. Катаюся на санках з друзями, а якщо є можливість, то їжджу в Карпати!», – розповіла тернополянка Ольга Лукащук.

 «Це допомога з боку людей безпритульним тваринам. Особливо взимку вони потребують нашої хоч наймінімальнішої допомоги та уваги. Навіть, шматок хліба чи стакан того ж молока, які вже не надто вам смакують, можуть стати рятівним «колом» для тієї живої істоти. Хочеться, щоб люди більше зауважували усе, що їх оточує. Особливо в зимову пору, коли навіть теплий погляд має значення – це стосується не лише тварин», – розповіла тернополянка Юля Олов’янчик.

«Я люблю адреналін, тому вважаю, що треба ганяти на квадроциклах, снігоходах, пітбайках, гірських лижах! Це дуже круто і відчуття шикарні!», – поділився тернополянин Андрій Кошовий.

«Взимку я люблю пити глінтвейн. Стараюся замовляти у кожному закладі, коли приходжу з компанією. Пробував робити вдома, але, напевно, руки маю «криві». Щось не дуже виходить замутити нормальний глінтвейн», – розповів тернополянин Сашко Гладкий.

 «Взимку треба поскользнутися і впасти на льоду, погратися з друзями в сніжки, покататися на санках і випити глінтвейн. Можна купити теплі рукавиці і шкарпетки з оленями!», – вважає тернополянка Юля Швець.

«Це для кожного індивідуально, залежно від обставин. Актуальною залишається тема АТО. Всі про це говорять, але не кожен бере участь. Потрібно, все ж таки, допомогти, навіть зв’язавши пару шкарпеток для бійця. Ще можна зліпити сніговика, щоб відволіктись від комп’ютерів і решти гаджетів та згадати прекрасне дитинство. Можна купити упаковку солі і посипати тротуар біля дому, і не нарікати на комунальні служби, як ми це завжди робимо!», – зазначила тернополянка Руслана Микула.

 «Взимку варто поїхати в Карпати, покататися там на лижах, адже українські курорти для нас є доступними. Можна згадати дитинство і пограти в сніжки, прогулятися зимовим лісом – частенько з чоловіком так робимо. Можна піти порибалити на озері, покататися на коньках», – поділилася тернополянка Олена Шлапак.

«Прогулятись парком або лісом, коли навкруг все білосніжно, казково. Не думати про проблеми, ні про що, просто насолоджуватись, вдихати холодне морозяне повітря і радіти, що можеш бачити, відчувати цю красу! Потрібно не забувати про тварин, птахів, про підгодовування. Добру справу зробити не важко і на серці тепло, що чимось зміг допомогти. Можна покататись на санях – допомагає повернутись на мить в дитинство, до безтурботного життя та наповнення душі радістю, відчуттям щастя!», – вважає тернополянка Надія Коваль.

Джерело:  ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео