У Теребовлянському районі молодик пограбував родичів

У вчиненні крадіжки співробітники Теребовлянського відділу поліції підозрюють 22-річного жителя одного з сіл району. Аби роздобути гроші, молодик поцупив банківську карточку в родичів і зняв з неї 2 тисячі гривень.

Потерпілі – подружжя із Теребовлянського району лише через чотири дні виявили зникнення грошей з «електронного гаманця». Чоловік і дружина поїхали на закупи до райцентру. Хотіли у магазині розрахуватися банківською карткою, але коштів на ній не було. За допомогою звернулися до працівників поліції.

Правоохоронці опитали потерпілих, з’ясували, хто бував у них вдома і міг мати доступ до картки. У протиправному запідозрили родича подружжя. І небезпідставно – саме 22-річний чоловік виявився причетним до крадіжки.

Підозрюваний часто навідувався у гості до родичів. Якось господиня поросила його піти до магазину, дала йому картку з пін-кодом. Родич виконав прохання, повернув картку і встиг підгледіти, куди поклала її жінка.

Під час наступного візиту підозрюваний, дочекавшись, коли нікого не буде поряд, витягнув зі сховку картку і поїхав з нею до райцентру. Там в одному із банкоматів зняв 2 тисячі гривень. Чужі гроші витратив на розваги і покупки.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео