Новітні технології від «Агроскоп Інтернешнл» - школа передового досвіду для хліборобів «Агропродсервісу»

Уже традиційно на зламі двох зимових місяців у компанії «Агропродсервіс» проводяться фахові навчання для керівників та агрономів господарств і філій, під час яких вони підвищують свої професійні знання й освоюють технологічні новинки у галузі рослинництва, повідомляє «Агропродсервіс».

Цьогорічний своєрідний майстер-клас у Настасові під назвою «Технологія вирощування і захист основних сільськогосподарських культур» проходить під егідою компанії «Агроскоп Інтернешнл», яку на семінарі представляє її регіональний менеджер Олег Танасевич.

Відкриваючи цей корисний освітній захід, директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран наголосив на важливості і меті його проведення: «Вивчення новітніх технологій провідних компаній світу у рослинництві на сьогодні для всіх нас, хліборобів, є необхідністю, оскільки саме наука і передовий досвід допомагають ефективно протистояти погодно-кліматичним змінам і вирощувати очікувані врожаї. І це не просто слова. За прогнозами науковців і метеорологів, у нинішньому році нас чекають нові непередбачувані ризики і посушливе літо, а отже, вже сьогодні маємо думати над тим, як обійти ці природні виклики з найменшими втратами у сільськогосподарському виробництві».

Понад тридцять учасників майстер-класу з рослинництва матимуть змогу почути тематичні виступи спеціалістів добре знаних в аграрному середовищі компаній - уже згадуваної «Агроскоп Інтернешнл», а також «Адама»,  «Байєр», «Басс», «Дюпон», «КВС Україна», «Сингента», інших.

У процесі триденного навчання агропродсервісівці почують відповіді на запитання, що їх цікавлять, обміняються думками, а на завершення складуть своєрідні тести на знання отриманого матеріалу.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео