У Тернополі відбудеться екологічний фестиваль

Тернополян запрошують долучитися до Всеукраїнської екологічної акції "Зробимо Україну чистою разом!", яка відбудеться 23 квітня.

Акція "Зробимо Україну чистою разом!" є частиною всесвітнього руху Let’s Do It! World, що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання. У Тернополі захід організовує  ГО "Молодіжне об'єднання "Файне місто", повідомляє «20 хвилин».

- Цього року Тернопіль також прийматиме участь, - розповіли організатори Назар Залісковий та Вікторія Микитюк. - Плануємо прибрати якомога більшу частину міста - все залежить від того, скільки тернополян долучаться до акції. Окрім цього, в Тернополі організуємо еко-фестиваль "ЧистоFest", на якому передбачаються тренінги, семінари, конкурси тощо.

В рамках акції 25 лютого о 10.00 в приміщенні Тернопільської ОДА відбудеться "Обласний форум Взаємодії". Його метою є налагодження взаємозв'язку місцевих координаторів, волонтерів, представників органів державної влади, громадських організацій та бізнес структур.

Бажаючі долучитися до акції можуть звертатись за тел.:  067 114 7480 (Микитюк Вікторія) та 098 950 51 78 (Залісковий Назар).
 

Вибір читачів за тиждень

Відео