В Тернополі відбудеться третій благодійний аукціон побачень

Не байдужі Тернополяни організували благодійний аукціон побачень «Сила в Єдності». Організатори закликають усіх охочих взяти участь, щоб разом допомогти нашим захисникам на Сході. Проект стартував з 28 лютого і триватиме до 9 квітня.

Взяти участь у такому аукціоні не складно, адже необхідно лише завантажити фото у один з альбомів (vk.com або vk.com), додати коротку інформацію про себе (вік, діяльність, хобі…), а також при бажанні розповісти своїм друзям за допомогою репосту у соцмережах. Далі залишається лише спостерігати за ставками. Після 9 квітня можна влаштовувати зустріч із людиною, чия ставка була вищою (мінімальна сума – 10 грн).

 Фото з попереднього аукціону надане організатором. «Сила в єдності» буде проводитись втретє. У попередньому аукціоні брали участь відомі та активні Тернополяни, серед яких: міський голова Сергій Надал, гурт «Фіра», «Тріода», Надія Гураль, Андрій Підлужний, а також волонтерка Ліля Мусіхіна, - розповідає організатор аукціону Ірина Максимів. - Маю надію, що ми зможемо зібрати більше коштів на цей раз».

 «Ви можете стати учасником цього незабутнього дійства, приєднуйтесь! Усі кошти, зібрані під час проведення аукціону, будуть спрямовані на допомогу нашому ураїнському війську», - повідомляють організатори.

Анна КРАВЕЦЬ

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео