Тернопільська “Нива” готується до початку нового сезону

Тернопільська “Нива” готується до початку нового сезону, однак у якому турнірі команда виступатиме – поки що невідомо.

Команда офіційно ще не знялася з першої ліги, тому ще не все втрачено і теоретично тернопільський клуб може дограти чемпіонат. Але найбільш імовірно нова “Нива” стартуватиме у цьогорічному чемпіонаті області.

– Наразі іще нічого не вирішено, – повідомив головний тренер тернопільської “Ниви” Петро Бадло. – З першою лігою навряд чи у нас щось вийде, оскільки власники клубу досі так і не виходили на зв’язок. Ми зараз готуємо нову команду, нову “Ниву”. Найбільш імовірно, що почнемо з чемпіонату Тернопільської області, який стартує навесні. Остаточно сказати у якому турнірі ми виступатимемо, поки не можу. Але можу запевнити, що футбольний клуб у Тернополі буде.

Нагадаємо, кілька тижнів тому керівництво ФК “Нива” розпустило команду, надавши усім гравцям статус вільних агентів, пише Галас.

Як повідомив Петро Бадло, зараз у “Ниву” набрали молодих футболістів, які минулого року виступали у чемпіонаті області. Саме з ними і ведеться підготовка до нового сезону.

Оскільки власники “Ниви” не фінансують команду і навіть не виходять на зв’язок, керівники клубу мають намір створити нову юридичну особу і новий футбольний клуб.

Вибір читачів за тиждень

Відео