Переселенці зі сходу проживатимуть на Тернопільщині

Чимало жителів східних областей України в пошуках безпеки рятуються з зони проведення антитерористичної операції. В силу складних життєвих обставин вони змушені полишити рідні домівки та шукати прихистку в інших областях України. Багато людей прибуває й на Тернопільщину.

Зокрема, 2 квітня о 15:00 на залізничний вокзал Тернополя прибула родина з міста Горлівка Донецької області. Мати з дитиною 1983 та 2012, років народження. Про приїзд тимчасово переселених осіб тернопільських рятувальників попередили завчасно, тож на новоприбулих вже очікували.

Працівники ДСНС зустріли вимушених переселенців, з’ясували проблеми та побажання й допомогли їм дістатися до тимчасового місця проживання. Наразі люди забезпечені житлом і всім необхідним та щиро вдячні працівникам Служби порятунку за підтримку та надану допомогу.

Рятувальники і надалі готові простягнути руку допомоги кожному, хто цього потребує. Жоден громадянин України, що шукає прихистку на Тернопільщині, не залишиться без уваги, адже гасло ДСНС: «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Вибір читачів за тиждень

Відео