Магазин в Тернополі універсальний, але ціни - дорожчі (фото)

Магазин "Універсам", що на проспекті Злуки у Тернополі, здавна славився демократичними цінами на продукти та товари першої необхідності. Відсутність в цьому мікрорайоні великих супермаркетів робило "Універсам" практично незамінним для споживачів.

Напевне, саме таким своїм виграшним становищем вирішили скористатися власники і встановили ціни, вищі, ніж в інших подібних магазинах міста.

Різницю у вартості побачили небайдужі тернополяни та зафіскували це на фото, повідомляють «Тернополяни».

Також, мешканці помітили, що в магазині зникло маркування російських товарів, хоча ще  5 травня 2014 року в коментарі газеті "Номер один" власник магазину "Універсам" Петро Ландяк зазначив: «Ми не боїмося, що зменшиться попит, якщо позначатимемо товари прапорцем країни-виробника. Якщо споживач не схоче купувати російське, вибере товар іншого виробництва. Ми не обмежуємо своїх покупців, а просто даємо їм можливість вибору».

Нагадаємо, що депутат Тернопільської міської ради, представник партії «Громадянська позиція», Петро Ландяк один із тих політиків і підприємців, які у свій час пропагували бойкот російських товарів.

Вибір читачів за тиждень

Відео