Тернополяни не можуть зняти готівку в банкоматах «Приватбанку»

Вже третій день поспіль клієнти найбільшого в Україні банку не мають змоги зняти кошти в банкоматі.

З вечора понеділка, 4 квітня, система платежів і банкоматів перестала працювати. Усі спроби зняти кошти чи розрахуватися через платіжний термінал завершувалися невдачею. Проте, у вівторок, 5 квітня, проблему з терміналами локалізували. Щоправда, отримати готівку досі неможливо.

- Проблему зі збоєм по карткових платежах майже локалізували. Зараз все працює, окрім банкоматів. Платежі в магазинах, терміналах, Приват24 проходять успішно, - попередньо повідомив директор з інформаційних технологій банку Дмитро Дубілет на своїй сторінці у «Facebook». - Нагадую клієнтам, що ви можете знімати гроші в касах відділень банку, а також в банкоматах інших банків (комісії такі ж, як в наших банкоматах).Скоро запрацюють і банкомати. Буду тримати в курсі.Прошу у всіх вибачення за ці збої.

Згодом з’явилася свіжа інформація, де вказано, що усі системи - платежі в Приват24, магазинах, терміналах – працюють. А ось банкомати досі несправні.

- Такий збій у нас чи не вперше в історії, і я практично впевнений, що найближчі 5 років повторюватися не буде. Я прошу вибачення у всіх, кого ми підвели. - Дмитро Дубілет.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео