Свободівський депутат хвалить порошенківського голову ОДА

Депутат Тернопільської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Башта ні з того, ні з сього вирішив похвалити свого колегу, представника блоку Петра Порошенка, голову Тернопільської ОДА Степана Барну.

На додачу - прикріпив світлину з однієї з нарад за участю голови ОДА.

"В силу свого кепського характеру, от просто цікаво мені, а хтось ще працює на Тернопільщині крім голови ОДА Степана Барни?", - запитує на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" Олександр Башта та сам же і відповідає. - Якщо в стрічці новин відкинути всю журналістську мішуру про "вбили, обікрали, згоріло, втопилось, загинув під колесами авто на переході, щось про нову поліцію ... та інші жахи буденності", то так воно виходить, що на Тернопільщині працює в поті всього чола лише один пан Степан Барна, якій за сумісництвом ще є і депутатом обл. ради тої ж Тернопільщини".

"І смужки перетинає, і щось відкриває, комусь дозволяє, гроші дає, погоджує та допомагає, школи, лікарні, коровники та свинарники, поля та посіви ... дбає про всіх 25 годин на добу!", - додає депутат.

"Не подумайте зле про мене, просто дуже хочеться теж щось корисне і мені робити, а не сидіти в мордокнизі та букафки тицяти, або на комісіях в обл.раді сподні протирати", - чи то з іронією, чи без резюмує Олександр Башта.

Як відомо, пан Башта є затятим опонентом політики Президента Порошенка, а на дочасних парламентських виборах 2014 року був довіреною особою свободівця Олексія Кайди як кандидата в народні депутати.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео