У Тернополі наживаються на дитячих радощах

Депутат Тернопільської міської ради Олег Нитка опосередковано звинуватив працівників комунального підприємства в нечесності та приховуванні виручки від продажу квитків на паркових атракціонах.

Про це депутат написав на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

"Заходиш на атракціон (лодочки) в тебе культурно просять квиток даєш і тут саме цікаве... працівник парку бере квиток і все... просто забирає квиток. Ну думаю віддасть, а ні, віддавати квиток, як і переривати його, ніхто не збирається. Його акуратненько ховають в кишеню. Може для колекції?", - риторично запитує депутат.

За словами пана Нитки, квиток "ховають для того щоб потім тихенько занести назад в касу і знову перепродати щасливим діткам котрі після зими витягли батьків щоб погуляти в парку".

Математично лише за 20 хв. на 2-х атракціонах контролерами було приховано 70 грн. Це вартість квитків, які мали би бути повернуті в касу для повторного перепродажу.

"А на всіх? А в усіх парках? А за день?", - знову задається питанням депутат Нитка.

Нагадаємо, що КП "Обєднання парків культури та відпочинку" декілька тижнів тому пропонувало депутатам погодити купівлю верблюда для поповнення зоокутка в парку "Топільче".


 

Вибір читачів за тиждень

Відео