Тернополяни вимагають справедливості

Вимагаємо справедливості! Запрошуємо тернополян на засідання апеляційного суду. Хуліган з кримінальним минулим не повинен вільно пересуватися містом, ображати людей, тиснути на свідків! Олегу Селецькому – ізоляцію від суспільства!

Нещодавно відбувся суд щодо обрання міри запобіжного заходу для Олега Селецького, який пошкодив волонтерського буса та побив керівника Логістичного центру допомоги бійцям АТО. Прокуратура клопотала про те, аби раніше судимого чоловіка (якого в місті знають як доволі агресивну людину), тримали під вартою. Проте суд прийняв рішення про домашній арешт на нічний час. Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО вважають рішення міськрайонного суду надто м’яким.

Прокуратура, також не погоджуючись із цим рішенням суду, подала апеляцію. Її розглядатимуть в апеляційному суді Тернопільської області 10 травня.

Олег Селецький зухвало спричинив ДТП та абсолютно безпідставно побив волонтера до струсу мозку, пошкодження обличчя та тимчасової втрати зору. Він являє собою небезпеку для суспільства, оскільки неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та славиться своєю агресивною поведінкою і скандальними інцидентами. Найрезонанснішими із них є схиляння до публічного збочення двох неповнолітніх, а також побиття жінки та дитини. Ще у 2009-му році апеляційний суд відзначив, що "виправлення та перевиховання Селецького неможливе без ізоляції його від суспільства»! Проте небезпечна людина досі серед нас!

Вільне пересування містом дає змогу Олегу Селецькому впливати на свідків, чинити психологічний тиск на учасників процесів, по яких на Олега зараз відкриті кримінальні справи.

Тому ми вимагаємо апеляційний суд задовольнити клопотання прокуратури щодо тримання Селецького під вартою, або обрати міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

З цими вимогами волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО і тернополяни, що постраждали від свавілля Олега Селецького, прийдуть 10 травня об 11.45 під стіни Апеляційного суду (що по вул.Острозького).

Людина, яка грубо порушує громадський порядок, не поважає суспільство, поводиться зухвало, проходить не по одній кримінальній справі, раніше судима, повинна бути ізольована від суспільства!

Запрошуємо усіх, хто солідарний з вимогами волонтерів та постраждалих. У час війни та агресії ворога зі сходу не маємо права миритися з ворогом посеред нас! Скільки можна терпіти таку зухвалість?

Вимагатимемо справедливості 10 травня об 11.45 під стінами Апеляційного суду (що по вул.Острозького). 

Нагадаємо, 26 квітня Олег Селецький пошкодив авто волонтерів та побив керівника Логістичного центру допомоги бійцям АТО Тараса Германа. У зв'язку із цим 2 травня міськрайонним судом було обрано міру запобіжного заходу до Олега Селецького - домашній арешт на нічний час. 

Логістичний Центр АТО.

Вибір читачів за тиждень

Відео