Дві аварії зареєстрували правоохоронці 8 травня у Тернополі

На пішохідному переході у Тернополі водій автомобіля «RENAULT Megane» збив хлопчика – учня 5-го класу.

За інформацією слідчих, аварія трапилася 8 травня близько 15:50 на вулиці Руська. За попередніми даними, дитина переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході навскіс – справа на ліво, відносно руху автівки, яка його збила, повідомляє «Досьє 102».

На момент аварії йшов сильний дощ, кажуть правоохоронці. Видимість буда погана. Тому одна з причин автопригоди – неуважність водія та безпечність дитини, яка перебігала дорогу. Після того, як трапилася аварія, водій та його дружина відвезли потерпілого до лікарні і вже там дочекалися працівників поліції.

Внаслідок ДТП хлопчика зі струсом головного мозку, забійною раною тім’яної ділянки голови та садна лівої вушної раковини госпіталізували до хірургічного відділення.

Водій автівки, відповідно до результатів медичного огляду на стан сп’яніння, тверезий. Триває слідство.

Ще одна аварія зареєстрована правоохоронцями у Тернополі. Водій автомобіля «SUBARU Impreza», виїжджаючи з другорядної вулиці на Степовій на головну дорогу, зіткнувся з таксі «DAEWOO Lanos».

Внаслідок удару тілесні ушкодження отримав кермувальник з «DAEWOO”. Пасажири таксі – дві дівчини та юнак відмовилися від допомоги лікарів. Водії, згідно результатів медогляду, тверезі.

За словами водія-винуватця, він їхав з Вишнівця до Івано-Франківська по навігатору. В Тернополі заблукав. З другорядної виїхав на головну у зв’язку з тим, що на перехресті не було знаків, які б інформували водія де яка дорога.

Остаточні причини ДТП встановить слідство.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео