Друг Барни таки став Генпрокурором

Юрій Луценко таки став Генеральним прокурором. Відповідний Указ підписав Президент Порошенко. Цьому передували зміни в Законі України "Про прокуратуру" - "під Луценка". І зміни, і подання, і опублікування Закону в спецвипуску газети Верховної ради "Голос України", і підпис Порошенка - все відбулося протягом одного дня 12 травня 2016 року.

Нагадаємо, що новопризначений генпрокурор Юрій Луценко та теперішній голова Тернопільської ОДА Степан Барна знаються ще з часів політичного проекту Віктора Ющенка "Наша Україна". Пізніше Степан Барна підтримував стосунки з Луценком в рамках "Народної самооборони". А у 2014 році разом були в списках Блоку Петра Порошенка до Парламенту.

Свої девіденти зможе отримати і влада міста Тернополя через начальника управління культури і мистецтв Олександра Смика, який очолював в нашій області Луценківський політичний проект "Народна самооборона".

Не виключено, що і міська і обласна влада захочуть отримати вплив на прокуратуру. Не стільки для вирішення справ, скільки для власного спокою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео