Чому тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш потрапив до лікарні?

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш потрапив до лікарні. Як розповів на післяматчевій прес-конференції по завершенню поєдинку ФК «Тернопіль» – ФК «Суми» помічник головного тренера Анатолій Назаренко, у Василя Петровича проблеми із серцем.

– Сьогодні (11 травня – авт.) Василь Івегеш поїхав до лікарні, пройшов обстеження. Лікуючий лікар призначив йому постільний режим та лікування. У тренера проблеми з тиском та серцем. По приїзді до Тернополя після поєдинку з «Черкаським Дніпром» він цілу ніч не спав, тиск піднявся до 160/120, серце «вискакувало». Сьогодні, слава Богу, тиск впав до 110/80, але він почуває себе не дуже добре, – повідомив Анатолій Назаренко.

Нагадаємо, ФК «Тернопіль» – це комунальна футбольна команда Тернопільської міської ради. Її почесним президентом є мер обласного центру Сергій Надал, а президентом – депутат обласної ради від БПП Іван Марущак, повідомляє «Репортер».

Зазначимо, що поєдинок тернопільської і сумської команд завершився перемогою гостей 1:0, тим самим у ФК «Тернопіль» практично не залишилося шансів на збереження прописки в першій лізі.

Вибір читачів за тиждень

Відео