У Тернополі татусі пройшли екстремальну перевірку на витривалість

15 травня в парку Тараса Шевченка пройшов фестиваль сімейних цінностей “ZAVTRA”. Працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення провели для тернополян та гостей міста багато забав та конкурсів.

Дітлахи зігрілись та порозважались на спортивних естафетах. Згодом до них приєднались і дорослі, взявши участь у спільних випробуваннях.

Найсміливіші татусі пройшли екстремальну перевірку на витривалість, спритність та бойовий дух у конкурсній програмі відомої гри «Мій зможе» за це отримали винагороду від партнерів ТМ «Ласунка» та подарункові сертифікати від «Турагенства Coral Travel» на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож.

Справжньою окрасою дійства стала художня виставка фотографій багатодітних сімей, що є хорошим прикладом для майбутніх подружніх пар, пише Тернопіль. Також кожен охочий міг записати на яблучку свої найзаповітніші мрії та бажання і одразу ж витягнути із кошика передбачення або пораду на майбутнє.

Переможці вікторини «Знавці світу» від партнера «Турагенства Coral Travel» отримали подарункові сертифікати на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож.

На завершення усі долучились до запального танцю «Чоколата», що збадьорив та зарядив хорошим настроєм тернополян.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео