За телевізорами - через горище

До Борщівських правоохоронців із заявою про крадіжку двох телевізорів звернулася жителька селища Мельниця-Подільська. Зі слів жінки, радіотехнічні пристрої два роки тому вона перенесла до обійстя своєї знайомої, де доглядала за її старенькою матір’ю, а після смерті останньої якось забула про техніку. Проте, коли одного разу оглядала будинок, згадала про телевізори, але їх не виявилося на місці.

Борщівські поліцейські швидко встановили осіб підозрюваних. Один з них, до слова, мешкає по сусідству з будинком, звідки вчинив крадіжку. До спілки взяв товариша з сусіднього села. Аби не привернути зайвої уваги розбитим вікном чи пошкодженими дверними замками, злодійський дует вирішив забратися до помешкання через горище. Оскільки в будинку нічого цінного крім телевізорів, принесених сусідкою, не виявилося, поцупили це.

Як встановили правоохоронці, один радіотехнічний пристрій зловмисники продали, вилучивши за нього півсотні гривень. Інший один з лиходіїв залишив для власного користування.

Злодійська витівка обернулася для 24-річного  жителя селища Мельниця-Подільська та його 23-річного спільника із села Худиківці кримінальним провадженням. Слідчі інкримінують їм частину третю статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео