На Тернопільському м'ясокомбінаті готуються до випуску сирокопчених виробів європейської якості

Відновлення роботи знаного далеко за межами нашої країни Тернопільського м'ясокомбінату зацікавлює все більше і більше професіоналів, які займаються впровадженням новітніх технологій в поводженні з м'ясом.

У звязку з тим, що на заводі планується випускати сирокопчені та сиров'ялені мясні вироби, керівництво компанії "Агропродсервіс" шукає експертів та постачальників, які можуть запропонувати обладнання і відповідні технології світового рівня.

Один з них - італієць Роберто Балатті - представляє фірму, що встановлювала своє обладання та консультувала технологів на кращих м'ясокомбінатах Європи, Азії та Америки. Приїхав він і до Тернополя.



Представляючи можливості своєї компанії, пан Роберто зазначив, що випуск м'ясних виробів залежить від ринку споживання, а смаки різних народів можуть суттєво різнитися.



"Я готовий запропонувати вам оптимальне рішення, щоб сирокопчені та сиров'ялені вироби, які ви вироблятимите, були не лише високої якості і відповідали світовим стандартам, але і були зробленими за справжніми рецептами, - сказав пан Балатті в розмові з генеральним директором компанії "Агропродсервіс" Іваном Чайківським. - Тернополянам зовсім не треба буде їхати, наприклад, на південь Італії, щоб скуштувати приготовлену там ковбасу, адже ви маєте потенціал робити її тут, на вашому заводі".

В свою чергу, Іван Чайківський ознайомив гостя з історією Тернопільського м'ясокомбінату, показав приміщення, яке готується під встановлення відповідного обладання, розказав про умови та специфіку роботи.

"Ми хочемо відродити славу нашого комбінату, але розуміємо, що починати треба з тернопільського покупця. Тому ми прагнемо, щоб наш споживач отримував тільки найкраще - якісні, екологічно та санітарно чисті, високостандартизовані, виготовлені за правдивими рецептами та чесною технологією, вироби, - сказав, в свою чергу Іван Чайківський.

Як відзначив експерт після огляду всього шляху проходження м'яса - від обвалки до випуску готової продукції - Тернопільський м'ясокомбінат має потужні та цілком придатні приміщення для встановлення нового обладанная, яке відповідатиме вимогам 21 століття.

"Ваші працівники в сьогоднішніх умовах вже дають дуже добрий результат. Якщо ми допоможемо їм і поставимо обладання на випуск сирокопчених та сиров'ялених виробів, то вони швидко освоять нову роботу і ваші споживачі точно будуть задоволені", -  підсумував Роберто Балатті.

Вибір читачів за тиждень

Відео