Тернополян запрошують на службу за контрактом

На Тернопільщині чоловіків та жінок закликають до військової служби за контрактом. Людям пропонують кар’єрний ріст, грошову допомогу, а також пільги. 

- Люди мають бути мотивовані, підготовлені та мати знання, що стосуються грошового забезпечення, - зазначив військовий комісар Тернопільської області Володимир Катинський.

Мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця за контрактом сягає 7 тисяч грн. В відповідності до вислуги років та посади військовослужбовця грошове забезпечення збільшується.

Також зараз активно проводиться набір у високомобільні десантні війська, де більша кількість надбавок та вища зарплата. Надбавка – 25% від посадового окладу. Також додатково оплачуються стрибки.

- Ще раз нагадую, що високомобільні десантні війська так само як і 44 окрема артилерійська бригада чекають вмотивованих хлопців, які готові захищати батьківщину, - закликає Володимир Катинський.

У комісаріаті військовим службовцям за контрактом пропонують додаткові грошові виплати, безкоштовне лікування, відпочинок дітей у курортних закладах Міністерства оборони. Також, у цивільних вищих навчальних закладах військовослужбовці можуть отримувати безкоштовну освіту.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео