Тернопіль отримає 5 мільйонів на ремонт дороги на дамбі

Перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку, затвердили у Кабміні.

Цим похвалилася директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної держадміністрації Галина Воляник на власній сторінці у «Фейсбук».

Отже, Тернопільська область отримає 90 млн 210,26 тис. грн на 54 об’єкти. Наприклад, 10 млн грн надійде на реконструкцію радіологічного корпусу із надбудовою для розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації комунального закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» (вул. Клінічна, 1, Тернопіль). Окрім того, будуть гроші і на ремонт дамби Тернопільського ставу (вул. Руська). Нагадаю, на реконструкцію цієї частини дороги чекають 5 млн грн.

Загалом в Україні, за рішенням Уряду, профінансують 219 проектів, запропонованих Києвом, Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Закарпатською, Київською, Полтавською, Рівненською, Тернопільською, Харківською і Хмельницькою областями. На усе це, за інвестиційними програмами і проектами регіонального розвитку, розподілили 1,01 млрд грн державного фонду регіонального розвитку (загальний його обсяг складає 3 млрд грн – прим.). До переліку включили 97 проектів освіти (на 338,5 млн грн), 40 - водопостачання і водовідведення (378,2 млн грн), 30 - охорони здоров'я і соціального захисту населення (144,4 млн грн), 23 - дорожньо-транспортної інфраструктури (77,2 млн грн), 12 - культури (24,2 млн грн), 7 - газо-, тепло-, енергопостачання (19,1 млн грн), 2 - спорту (8,6 млн грн) та інші об'єкти і заходи.

Із повним переліком об’єктів, які фінансуватимуть із Фонду регіонального розвитку, можна ознайомитися ТУТ.

Віра ОЛКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео