Тернопільські активісти допомогли військовій частині «Збруч»

Як уже раніше повідомляв Терен  27 квітня в приміщенні головного корпусу ТНЕУ провели благодійний ярмарок.  На зібрану суму, а це 5625 грн. активісти купили деталі, щоб  комплектувати автомобіль, який поїде у зону АТО.

- На мою думку, кожен із громадян та громадських об'єднань чи організацій, окрім своїх буденних справ, не повинен забувати про все ще негативні дії зі сторони агресора на сході країни. Українцям, які зараз в зоні АТО, щодня потрібна різного роду допомога. Якщо кожен внесе свою, хоч і мінімальну, частку допомоги, то нашим побратимам буде легше і вони відчуватимуть підтримку. Ми продовжуватимемо підтримувати бійців, - каже голова ГО «Тернопіль - це Європа» Юрій Питель.

Командир військової частини «Збруч» І. В. Лаврін надав активістам список необхідних деталей.

- Коли ворог наступає на рідну землю, то обов'язок кожного стати на її захист. Захищати можна і зі зброєю у руках, і знаходячись у тилу, допомагаючи українській армії. Адже без надійного тилу не вигравалася жодна війна. Ми вдячні вам за допомогу та небайдужість. Сила в єдності! Перемога за нами, - каже військовослужбовець Анатолій.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео