Після завершення весняної посівної на купчинецьких полях уже відремонтували більше тридцяти кілометрів польових доріг

- Стану польових доріг ми приділяємо особливе значення, - говорить керівник філії «Купчинці» Степан Клюха. – Адже вони виконують важливу технологічну функцію забезпечення зв’язку сівозмінних масивів та площ, які окремо обробляються, з міжгосподарськими дорогами компанії «Агропродсервіс» та магістральними шляхами.

Буквально відразу, після завершення посівної прогрейдерували та попідсипали більше тридцяти кілометрів основних і допоміжних доріг. Не лише вирівняли полотно, але й нарізали відкоси, щоб не допускати наїзду на посіви та для відведення атмосферних опадів. Основну увагу приділили тим шляховим артеріям, де найінтенсивніше перевезення вантажів, сільськогосподарських машин тощо.

Тут на окремих відрізках додатково відновили тверде покриття і покриття перехідного типу. А це вже значно більші затрати, на які свідомо йдуть, бо розуміють, наскільки важливо мати ефективну логістику, в якій стану доріг відводиться важливе значення.

А ще господарство взяло на себе упорядкування сільського сміттєзвалища у Купчинцях. Привело до ладу територію навколо місцевого храму. На радість сільським спортсменам ще до Великодніх свят відремонтували поле стадіону в Яструбовому.

Ми не ділимося з громадами сіл, де обробляємо землю, на «своє» і «чуже». Вважаємо, що це є нашою спільною справою. І в однаковій мірі опікуємося станом доріг господарського призначення, і сільськими вулицями, наголосив у підсумку розмови Степан Іванович.

agroprodservice

Вибір читачів за тиждень

Відео