Сім'ї демобілізованих воїнів АТО з Тернополя запрошують взяти участь у соціальному проекті

Програма створена насамперед для дружин колишніх воїнів АТО та членів їхніх сімей. Але запрошуються також самі воїни та подружні пари - якщо Ви хочете зрозуміти, що відбувається у Вашій сім’ї після Вашого повернення. А також ті, кому в силу своєї професійної діяльності доводиться стикатися з подібними проблемами.

Планується цілий цикл подібних семінарів/зустрічей, залежно від того, скільки буде бажаючих продовжувати даний проект. Розпочату ми вирішили в останню середу перед самим Великоднем, виходячи з припущення, що в свята треба входити очищеними, без непотрібним конфліктів і з кращим розумінням того, що з нами усіма відбувається.

Перша зустріч відбулася за планом, було цікаво. Тепер Вашій увазі пропонується друга зустріч, програма якої розрахована на 4 години:

1 година лекцій;
1 година - майстер-класи з арт-терапії;
+ 2 год. всіляких корисних і розважальних психологічно-соціальних ігор.

15.00-16.00 — Відкрита диспут-лекція. Ведучі - Марія Ніженко - психолог, психотерапевт, системний сімейний терапевт та Ірина Срібна - психіатр, дитячий психіатр, психотерапевт.

16.15-17-15 — Майстер-клас з арт-терапії. Ведуча - Зоряна Михальська - психолог, арт-терапевт.

17.30-19.00 — Цікаві й корисні соціальні й психологічні ігри. Ведучі - Ольга Стратій - психолог-волонтер, гештальт-терапевт та Наталя Жученко - психолог Центру надання соціальних послуг. Буде цікаво - гарантуємо!

Тож приходьте, чекаємо! Хто має знайомих бійців, їхніх дружин та сімейні пари - запрошуйте!

Місце проведення: м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8. Актовий зал Тернопільського міського центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) - йти сходами вниз, в підвалі, в кінці коридору. Контактний номер телефону: 0678805464.

Вхід вільний. Попередня реєстрація не обов'язкова, але бажана, особливо для психологів.

Вибір читачів за тиждень

Відео