Центральний стадіон Чорткова стає привабливішим і зручнішим

1
Цими вихідними на території чортківського стадіону «Харчовик» розгорнулося справжнє спортивне протистояння. За першість у 5-му турі Чемпіонату області з футболу змагалися представники команд ФК «Чортків» (м. Чортків) та ФК «Нива» (м.Тернопіль). Недільна футбольна гра перетворилася на свято спорту та приємного часопроведення для чортківчан та гостей міста. У присутності працівників швидкої допомоги, пожежної частини та міліції, коментатора, котрий озвучував забиті в ворота суперників голи, відчувався серйозний підхід до проведення матчу.
Варто наголосити, що зусиллями міської влади в активній фазі проведення сьогодні знаходяться ремонтні роботи приміщень відведених для санітарних вузлів, переодягалень та кімнат відпочинку на території стадіону. Зручність перших готових переодягалень спортсмени змогли випробувати вже під час даного матчу.

2
2

І хоча за результатами матчу господарі все ж потерпіли поразку від гостей з рахунком 1:3, та загальне враження від побаченого дійства у чисельної команди вболівальників склалося доволі позитивне. Навіть несподіваний рясний дощ, що смугою пронісся футбольним полем, не завадив вболівальникам із запалом підтримувати своїх спортсменів.

3
3

Вибір читачів за тиждень

Відео