ФК «Тернопіль» продовжить співпрацю з телетрансляторами

IMG_0004

У попередному сезоні глядачі телеканалів „Спорт 1” та „Спорт 2” мали можливість в прямому ефірі стежити за перипетіями матчів першої ліги. Зокрема за двома поєдинками з Тернополя – проти кіровоградської „Зірки” та криворізького „Гірника”. Має намір продовжити таку практику муніципальний клуб і в новому сезоні.

Позитивно про нашу команду відгукується і продюсер трансляцій, що були організовані „НАЖИВО production” в спільноті з „Hightech streaming”, відомий український журналіст Віталій Крутяков:

- Попри те, що „Тернопіль” протягом всього сезону знаходився у підвалинах турнірної таблиці, він був одним із найбільших замовників наших трансляцій, - каже Віталій. – перемовний процес між нами та командою проходив дуже просто, адже з боку «Тернополя” було повне розуміння – що потрібно, для чого потрібно і як це потрібно. Приємно, що менеджери клубу розуміють, що великий спорт без телебачення немає сенсу, проявили європейське розуміння навіть попри те, що їм доводилося витрачати власні кошти у цей складний час. Сподіваємося, наша співпраця триватиме і далі, та стане ще продуктивнішою, адже ми запустили Інтернет-ТБ »НАЖИВО-TV", де також плануємо показувати не лише матчі, а й організовувати перед-, та після матчеві студії.

Нагадаємо, що Тернопільський міський стадіон - один з небагатьох у лізі, повністю обладнаний для проведення телевізійних трансляцій футбольних матчів.

Вибір читачів за тиждень

Відео