Дмитро Карпачов у Тернополі пояснив, чому в дітей складний характер  (фото)

IMG_5457

Днями у Тернопіль завітав відомий психолог, тренер, телеведучий Дмитро Карпачов, який розкрив усі загадки дитячого характеру і розповів про тонкощі виховання дітей.

IMG_5452
IMG_5452

Дітям потрібно пояснювати, а не вимагати; давати увагу, тепло, любов; хвалити, а не постійно робити зауваження – про ці базові речі говорив відомий психолог протягом двох годин. Зацікавлені матусі розгублено ставили запитання та неохоче розповідали про свої відносини з дітьми – і лише одиниці назвали 10 способів, за рахунок яких вони проявляють любов до своїх чад.

IMG_5449
IMG_5449

Це свідчить лише про те, що, нав’язуючи власну думку дитині, батьки роблять з неї «ручну собачку», і потім жаліються, що не отримують взаємної любові. Дмитро Карпачов наголошував на батьківській поведінці і необдуманих вчинках:

- Только вы сами - причина плохого поведения вашего ребёнка. Вы уделяете ему недостаточно внимания, постоянно требуете чего-то взамен. Оставьте его в покое, изучите детскую психологию, переломные периоды в жизни своей дочери или сына, - радить телеведучий.

IMG_5515
IMG_5515

Одну з матусь Дмитро Карпачов навіть змушував зробити сальто на сцені, тим самим демонструючи аудиторії приклад класичних батьківських помилок – «делай то, а не это; делай так, как я сказала».

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео