Злочинів за участі ромів побільшало на Тернопіллі (відео)

19389a5f-b2f3-4ce7-9a7d-3767ce3794f9
Рідний брат підозрюваного у минулорічному вбивстві таксистки у Підволочиську (чит. ТУТ – прим.) причетний до зґвалтування дівчини, що сталося нещодавно у Тернополі.

Нагадаємо, 14 липня, близько обіду у Тернополі невідомий чоловік напав на 23-річну тернополянку. Дівчина йшла на роботу біля лісосмуги, що поряд із вулицею Лозовецькою. Потерпілу із гематомами нижньої повіки ока і забійними саднами бригада швидкої доправила до лікарні. Там дівчина змогла пригадати деякі деталі нападника. Підозрюваного у цьому жорстокому злочині вже спіймали.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=z4v0vymySEw&feature=youtu.be[/embed]
  • Його затримали 22 липня в Одесі, перевезли до Тернополя. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі, - каже начальник Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол. - Це чоловік ромської національності. І це - рідний брат хлопця, якого підозрюють у вбивстві таксистки, яке наприкінці минулого року шокувало всю область.

За словами поліцейського, зловмисник спинив дівчину неподалік заводу «Молокія». Погрожував жертві ножицями.

  • Він викрав у неї гроші і телефон, а потім ще й зґвалтував, - додає Олександр Богомол. – Для чоловіка вже обрали запобіжний засіб - утримання під вартою. Звинувачують його за двома кримінальними статтями.

До слова, крадіжки та інші злочини за участі ромів почастішали у нашій області. Так, днями троє молодиків пограбували квартиру у Тернополі.

  • Тому у мене є особливе прохання до тернополян – інформувати про ромів, якщо помітили щось, що привернуло вашу увагу, - підсумував він.
  • 16b555a6-e0fc-4e43-864c-8b8f7004a536
    16b555a6-e0fc-4e43-864c-8b8f7004a536

Головний поліцейський краю запевнив, що правоохоронці відпрацьовують усіх іногородніх громадян, проводять профілактичні бесіди із ними, аби убезпечити область від зростання рівня злочинності. Усіх, хто став свідком злочину, просять одразу телефонували на лінію “102″.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора і з сайту «Досьє 102»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео